#90 – Politiet tror de har funnet Alice Gross’ antatte drapsmann

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/mann-omkom-i-traktorvelt-i-maalselv/a/23301702/.

Britisk politi tror liket de fant i ettermiddag er den latviske mannen som er mistenkt for drapet på Alice Gross (14).

Politistyrkene som jakter på den latviske mannen som er mistenkt for å stå bak drapet på Alice Gross, fant lørdag ettermiddag et lik i Boston Manor Park vest i London.
Politiet har jaktet på en mann fra Latvia, som tidligere har sonet en drapsdom. Ifølge BBC sier politiet at «tidlige indikasjoner» tyder på at den døde kroppen er den mistenkte mannen.
Alice (14) ble sist sett 28. august etter å ha forlatt sitt hjem i Hanwell vest i London. Hun ble funnet død i en elv i byen tirsdag denne uken.

Det siste bildet fra overvåkningskameraene viste henne gående langs kanalsiden, om lag en kilometer hjemmefra den 28. august.

Politiet bekreftet tirsdag det var Gross som ble funnet dødi elven som renner gjennom Hanwell, bare noen hundre meter fra stedet hun sist ble observert av overvåkningskameraer.
To menn har vært arrestert i forbindelse med saken, men begge disse ble sjekket ut. I midten av september etterlyste politiet latvieren, som er i 40 årene, som de har omtalt som mistenkt i forbindelse med 14-åringens forsvinning.

Mannen forsvant en knapp uke etter Alice Gross, og har ikke gitt lyd fra seg siden. Han ble filmet mens han syklet den samme ruten Alice gikk, bare 15 minutter etter at hun sist ble observert samme sted.
Mysteriet rundt savnede Alice Gross (14) har fått enorm oppmerksomhet både i Storbritannia og internasjonalt.

Gikk ut i media
Familien har tidligere gått ut i media og fortalt om sorgen.

– Dette har selvfølgelig vært en veldig krevende periode for hele familien, og for hver morgen forsvinningen trekker ut, så bringer det mer smerte og lidelse, men vi forsøker å holde motet oppe, har moren Rosalind Hodgkiss uttalt tidligere.

Elven liket ble funnet i, var et av de mest aktuelle søkeområdene etter at bilder fra overvåkningskameraer ble analysert og man klarte å lage en rekonstruksjon av hvilken vei 14-åringen hadde gått dagen hun ble meldt savnet.

More audio recordings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.