#67 – Motorsykkel kjørte inn i folkemengde på Notodden

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/motorsykkel-kjoerte-inn-i-folkemengde-paa-notodden/a/23285462/.
Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.
Fire personer er sendt til legevakt for en sjekk etter at en cross-sykkel kjørte inn i en folkemengde søndag formiddag.Ulykken skjedde på Leivstein motorcrossbane, som ligger langs E134, øst for Notodden.

Føreren av motorcross-sykkelen kjørte ut i en sving og i et gjerde. Tre publikummere ble truffet, og ble sammen med fører kjørt til legevakt for sjekk. Omfanget av skadene er foreløpig ukjent.

Ulykken skjedde på Leivstein motorcrossbane, hvor Norsk motor klubb avdeling (NMK) arrangerer Allstar løp i åpen klasse i helgen, skriver Telemarksavisa, som også opplyser om at det er to barn og to voksne som er sendt til sjekk.

Leder for NMK Notodden, Anette Åsheim, var ikke selv tilstede på arrangementet i dag, men ble fortalt av stevneleder Roar Karlskås at det skal ha gått bra.

– Det er udramatisk. Alle de involverte er kun sendt til lege for en sjekk, sa Åsheim til VG.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.

Stevneleder Roar Karlskås bekreftet til VG at arrangementet gikk videre som planlagt etter ulykken.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.