#17 – Minogue om tiden med kreft: -Du må være litt egoistisk

Les artikkelen her: http://www.vg.no/rampelys/musikk/kylie-minogue/minogue-om-tiden-med-kreft-du-maa-vaere-litt-egoistisk/a/23252642/.

Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.

Det er nesten ti år siden popstjernen Kylie Minogue (46) fikk beskjed om at hun var rammet av brystkreft.

I mai 2005 var Minogue en måned inn i verdensturneen sin «Showgirl» da hun fikk beskjed fra legene at hun hadde brystkreft.

I månedene som fulgte fikk hun behandling, gikk raskt ned i vekt og mistet håret.

– Selvsagt er vi engstelige. Kylie er så liten og tynn. Cellegiften tapper henne, og hun er svært utmattet. Men hun står på. Kylie har en sterk vilje, selv om hun er svært sårbar akkurat nå, sa grand-onkelen hennes Dennis Riddiford til pressen i 2006.

Nå har det gått nesten ti år siden legene ga henne diagnosen og i et intervju med 60 Minutes forteller hun om hvordan hun taklet sykdommen, skriver DailyMail.

– På den tiden måtte folk fortelle meg «Du må være litt egoistisk» – for det er ikke i min natur å være det. Men da var det tiden for å gjøre som folk sa og la dem ta vare på deg. Og det var det jeg gjorde, sier hun.

På spørsmål om hva hun har lært om seg selv i løpet av sykdomstiden svarte artisten at det var flere ting.

– Det er vanskelig å si. Jeg vet at jeg er sterk, men når du kjemper mot noe ukjent er det vanskelig. Det tar flere år før man får beskjed om at man er frisk. Da håret mitt begynte å vokse tilbake var det veldig spennende, det var som et mirakel, sier hun.

For tiden er 46-åringen en av dommerne på den australske utgaven av «The Voice». En jobb hun har sammen med Ricky Martin, Joel Madden og will.i.am.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.