#55 – Kan avhøre knivstukket direktør

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kan-avhoere-knivstukket-direktoer/a/23278208/.
Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.
Næringslivsdirektøren som ble knivstukket i Oslo natt til tirsdag, er i stand til å bli avhørt av politiet. En mann er siktet for drapsforsøk.

– Vi håper å få til et avhør av fornærmede, kanskje allerede i dag. Nå er det i hvert fall mulig. Det går etter forholdene bra med ham, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB onsdag ettermiddag.

Politiet har siktet en amerikansk statsborger og etterforsker saken som et drapsforsøk. Hendelsen fant sted i en bolig i Oslo natt til tirsdag, fornærmede fikk alvorlige skader av knivstikkingen.

– Vi vil be om varetektsfengsling for den siktede torsdag. Han ble avhørt tirsdag, men erkjenner ikke straffskyld, sier Metlid.

Hun sier politiet kom i kontakt med vitner da de gikk fra dør til dør tirsdag kveld. Disse vitnene skal også avhøres i dagene som kommer. I tillegg jobbes det videre med tekniske undersøkelser.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.