#65 – Død mann funnet i Oslo

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/doed-mann-funnet-i-oslo/a/23285442/.
Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.

Politiet har sperret av området etter at en død mann ble funnet ved en skrent på Romsås i Groruddalen søndag morgen.

Like før klokken ni søndag morgen fikk politiet melding om personen, som ble bekreftet omkommet da ambulanse kom til stedet.

– Vi utelukker ingenting. Det er tre mulige teorier, enten har vedkommende blitt truet og dyttet utenfor, falt eller hoppet selv. Ingenting tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Grøttum, til VG.

Politiet har sperret av området både nedenfor og ovenfor skrenten, og foretar undersøkelser på stedet. Politiet melder at de fortsatt ikke har fått endelig bekreftet identiteten, men opplyser til VG at avdøde er en mann.

– Vi har vært i kontakt med et vitne så langt. Selv om det er tidlig, er det flere som tar seg en tidlig tur søndag morgen. Vi oppfordrer folk som kan ha sett eller hørt noe før klokken ni å ta kontakt med Oslo-politiet hvis de har noe å bidra med, sier Grøttum.

Ifølge operasjonslederen var det en hund som sto og bjeffet på skrenten overfor der mannen ble funnet død.

– Det ble observert en hund i nærheten av den avdøde, men vi vet ikke om mannen er eieren eller knyttet til hunden. Det var hunden som først vekket vitnes oppmerksomhet, og avdøde ble funnet på nedsiden av skrenten der hunden sto, sier Grøttum til VG.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.