#64 – Boligblokk i Paris raste sammen – 9 personer savnet

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/boligblokk-i-paris-raste-sammen-9-personer-savnet/a/23285445/.
Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.
Et barn på åtte år og en kvinne i 80-årsalderen skal ha omkommet etter at et fire etasjers leilighetshus raste sammen i Paris søndag. Fire voksne og fem barn er fortsatt savnet etter at boligblokken kollapset i Rosny-sous-Bois, som er en forstad som ligger øst i hovedstaden. Det opplyser en talsmann for brannvesenet i den franske hovedstaden. To personer er reddet ut av ruinene. Ti personer er skadet, hvorav av fire alvorlig, og alle er fraktet vekk fra stedet, ifølge Irish Independent.– Det er fortsatt mulig å finne levende i løpet av de neste timene, sier talsmann i brannvesenet Gabriel Plus til den franske kanalen iTele.

Den franske innenriksministeren Bernard Cazeneuve var kort tid etter på plass på ulykkesstedet. Han uttalet at bygningkollapsen, og eksplosjonen, trolig var forårsaket av en gasslekkasje, men at dette foreløpig ikke er bekreftet, ifølge den franske avisen Le parisien.

– Etterforskningen pågår, sier han til journalister.

Nødetatene er på stedet, og det pågår søk etter mulige overlevende i ruinene, melder Sky News.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.