#39 – Ballongdrama på Badebakken

Les artikkelen her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/ballongdrama-paa-badebakken/a/23268827/.
Learn Norwegian by listening to a native Norwegian while you’re reading along.

Nære på! Luftballongen krasjet rett ved leilighetskompleks i Oslo.

Den snodige hendelsen utspant seg på Badebakken i Oslo onsdag kveld. Beboerne på sameiet Badebakken fikk seg litt av en overraskelse da den oransje ballongen kom dundrende inn over hustakene og landet på en gressplen bak.

– Dramatisk
– Jeg så for meg at den kom til å krasje. Vi har to terrasser, og når vi så ballongen komme innover leiligheten, så sprang vi over på den andre siden, sier øyenvitne Øyvind Kjørkleiv til VG.

Ballongen nødlandet rett før den krasjet inn i et annet bygg.– Landingen så noe dramatisk ut. Flere folk strømmet til for å hjelpe, og de som var inne i ballongen var raskt ute med å dirigere de som kom for å hjelpe, sier Kjørkleiv.
Hendelsesrike døgn
Ballongdramaet føyer seg inn i rekken av snodige hendelser for Kjørkleiv.– For to dager slo lynet ned så det gnistret på verandaen. Så man skal ikke klage på spenningen, sier Kjørkleiv.

Oslo politidistrikt opplyser til VG at de ikke har mottatt noen henvendelser angående onsdagens ballongkrasj.

More daily readings.

Go back to the premium homepage.

By Peder B. Helland

I am the creator of Learn Norwegian Naturally. I hope you enjoy the content on this site and I would love to get feedback from you. Feel free to subscribe to my newsletter to receive useful content from Learn Norwegian Naturally directly in your inbox. You can unsubscribe whenever you want.